logo
logo

Lab-QAcademy - Actueel


Cursussen weer van start

Zodra de piek van de coronaverspreiding tot het niveau gedaald is dat Nederland voorzichtig weer in bedrijf gaat, zullen we met z'n allen op zoek gaan naar ‘het nieuwe normaal'. Onze normen en waarden zullen blijvend veranderen en we zullen bewuster om (dienen te) gaan met hygiëne en ‘de anderhalve meter samenleving' vraagt om aanpassingen, in onze mindset en in praktische zin.

Daarom heeft LaVie de Meeting Hygienics geintroduceerd; een hygiëne formule die volledig aansluit op de geldende RIVM maatregelen en waarmee LaVie zorgdraagt voor een veilige en hygiënische cursus omgeving. Zo is locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right', worden contactpunten de hele dag door gedesinfecteerd en zijn aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment. De LaVie Meeting Hygienics Manager houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Deze Meeting Hygiene is te vinden op
https://www.lavieutrecht.nl/wp-content/uploads/2017/07/Meeting-Hygienics-details-La-Vie-voor-op-de-website-2.pdf

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w