logo
logo

Lab-QAcademy - Actueel


LabQ trainingen

Tijdens de training interne audit krijgen deelnemers niet alleen veel informatie over de norm en het proces rondom de interne audit, ze oefenen ook.

Vaststellen dat aan de (accreditatie) eisen en de eigen procedures wordt voldaan, hoe de mogelijkheden tot verbetering van het kwaliteitssysteem te identificeren, staat binnen het proces van de interne audit centraal. Daarbij is ook communicatie essentieel.

Niet iedereen beschikt vanzelfsprekend over alle vereiste auditorvaardigheden (zie bijvoorbeeld ISO 19011), maar vaardigheden kun je leren. Daarom is er in deze cursus ook veel aandacht voor communicatieve vaardigheden. Rollenspellen met elkaar, gesprekken oefenen met een actrice en meer.

Het zorgt altijd voor een dynamische cursus, waar niet alleen veel geleerd wordt, maar feedback aan het einde altijd is: "dit was leuk! Ik dacht, het wordt vast droog, maar het vloog voorbij."

Meer over de cursus interne audit

Interne audit training

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w